SLOWFISH

SLOWFISH er lette blink, der fås i mange grundfarver, hvorefter man selv dekorerer dem....

SLOWFISH?

Ideen kom en dag jeg fiskede i en P&T og fiskene gik højt i vandet og mine blink og spinnere gik for dybt.SLOWFISH – Bare 0,3mm tykke

Slowfood?
Mange kender begrebet slowfood, hvor man bearbejder maden fra bunden. SLOWFISHING er et nyt begreb, metode og koncept til lystfiskere, hvor man bearbejder/dekorerer blinkene, giver dem et personligt præg.

Dekoration og farver
SLOWFISH er ultralette blink, der fås uden maling og i mange forskellige grundfarver, hvorefter man selv dekorerer dem med en af eller flere af dekorationsmalingerne. Dekorationsmalingerne kan påføres med Airbrush eller pensel. Se airbrush i arbejde ved menupunktet airbrush. I billedgaleriet kan du også se billeder af SLOWFISH malet med airbrush, håndmalede og billeder af farvesortimenter. Dekorationerne er helt overladt til fiskernes fantasi. SLOWFISHING er også en utraditionel metode til spinnefiskeri.

0,6 gram – 0,3 mm
SLOWFISH blinkene er ultralette med en vægt på 0,6 gram og 1,2 gram og en tykkelse på 0,3 mm. Det ultralette bevirker, at de arbejder ekstremt effektivt ved den langsomste indspinning. SLOWFISH er nem at fiske med i grødefyldt vand, da man sagtens kan bestemme fiskedybden.

Spinnes meget langsomt
SLOWFISH er ultralette blink, der monteres et par meter bag et kasteflåd eller SIDEWALK , spinnes meget langsomt ind og på grund af sin udformning og den lave vægt arbejder den alligevel yderst effektivt. SLOWFISH arbejder ved den langsomste indspinning vertikalt i den ønskede dybde (afstanden mellem SLOWFISH og flåd) og stiger i vandsøjlen ved at øge indspinningshastigheden, der dog stadig skal være meget langsomt.

Iron fly fishing    Slowfish er super effektiv på fluestang, og nogle påstår, at det er en af de mest effektive fluer (fisk fanget på fluestang er fluefangede ?)

Spin fly princippet

Ved fiskeri i stærk strøm anvender jeg spin fly princippet. Jeg har fanget enkelte kongelaks, pukkellaks og rigtig mange chum/hundelaks i Canada. SLOWFISH kan fiskes med fluestænger. Ligeledes har jeg fanget laks i Gudenåen og Mörum åen i Sverige samt gedder i Kolindsund kanalerne.

Fra det virkelige liv
En af mine kunder fortalte om en lysfisker, der var ude ved Randers fjord for at fiske med kasteflåd og flue, men uden succes. Han prøvede så SLOWFISH og efter 20 minutter havde han fanget 3 fisk. Herefter prøvede han meget langsom indspinning og igen efter kort tid havde han fanget en havørred på 57 cm. og tabt en 3 kg. fisk. Dagen gav flere fisk på tasken.

Jeg deltog i en P&T lystfiskerkonkurence med Rønde-Kalø og Grenaa Lystfiskerforeninger. Der var 28 deltagere,  der blev fanget 18 fisk og de 7 fangede jeg på forskelligfarvede SLOWFISH. Det blev til flest fisk, største fisk og største samlede vægt.

Effektiv når vandtemperaturen falder
SLOWFISHINGs effektivitet stiger, når vandtemperaturen falder og er også ekstrem effektiv på dage, hvor fiskene går højt i vandet. Hvis fiskene er lidt uvillige til at bide, så prøv at skifte farve på SLOWFISH, neonfarverne kan være yderst effektive. Alle farverne er afprøvet med succes.

Fiskeudstyr
Jeg anvender en stang med kasteegenskab til flåd mellem 15-25 gram afhængig af vejr og vind.
Uanset om jeg fisker med SIDEWALK eller kasteflåd anvender jeg gennemløb og helst tynd fletline, så mærker man selv de forsigtigste nap. Her bruger jeg fastspolehjul. Spørg grejforhandleren om råd.

Vejledning til airbrush / dekoration af SLOWFISH

*SLOWFISH er varemærkeregistreret og patentanmeldt.

Stolt designet af Seekings